Drukwerk

promo wens

Opvallend drukwerk

Briefpapier, enveloppen en visitekaartjes geven de eerste indruk bij je klanten en relaties. Ondanks dat er tegenwoordig veel via e-mail verstuurd wordt, is er nog steeds veel waardering voor netjes verzorgd briefpapier en enveloppen voor het afdrukken van facturen, brieven en officiële documenten.

De prijzen van drukwerk zijn de afgelopen jaren sterk gedaald. Dat betekent echter niet dat er geen grafische kennis meer nodig is om kwalitatief goed werk te leveren. Vroeger belde de lokale drukker je misschien nog om je te vertellen dat er een spelfout in het door jou aangeleverde materiaal zat of om te vragen of dat telefoonnummer echt wel goed was, tegenwoordig wordt er zonder persoonlijk advies klakkeloos gedrukt wat je hebt aangeleverd.

Drukken van al je offline reclame

Promo Wens werkt samen met professionele drukkers en kan je scherpe tarieven aanbieden. Ander voordeel is dat wij voor je controleren of alles goed wordt aangeleverd, zodat je hier verder geen omkijken naar hebt. Wij zijn dus de schakel tussen jou en de drukker. Eventueel zorgen wij ook voor het ontwerp.

Nieuwsgierig geworden? Druktarieven zijn onderhevig aan prijsveranderingen. Bel ons of stuur ons daarom een e-mail en vraag naar de mogelijkheden en het voordeligste druktarief.

e-mail bellen