Huisstijl ontwerp

promo wens

Huisstijl ontwerp

Je logo en huisstijl: de focus op je onderneming. Belangrijk is dat het logo past bij je onderneming en de stijl die je naar buiten uit wilt dragen. Je huisstijl geeft herkenbaarheid. Iets om goed over na te denken. Promo Wens denkt hierin graag met je mee.

Wij hebben al sinds 2007 ervaring in het ontwerpen van logo’s, waarbij we de stijl steeds aanpassen aan de huidige ontwerp trends. Je nieuwe logo en huisstijl is pas af als je tevreden bent. Daarnaast ontvang je na afronding van het ontwerpproces de bestanden om te gebruiken voor drukwerk, internet, beletteren et cetera.

Werkwijze
huisstijl ontwerp

We starten de huisstijl ontwikkeling met een intake procedure. Gedurende deze intake procedure is het belangrijk dat je zoveel mogelijk informatie geeft over je bedrijf. Wie is je doelgroep, welke product of dienst lever je en wat wil je uitstralen? Zo brengen we de klantwensen volledig in kaart. Binnen de afgesproken termijn ontvang je minimaal twee ontwerpen. Als een richting is gekozen, worden de eventuele aanpassingen/verbeteringen verwerkt. Dit proces neemt vaak enkele weken in beslag. Als het logo helemaal naar wens is, gaan we dit vervolgens toepassen op de verschillende onderdelen van de huisstijl. Met een goed logo zullen mensen je bedrijf herkennen en creëer je een vertrouwensbasis.

Drukken van huisstijl elementen

Wij werken samen met professionele drukkers en kunnen je scherpe tarieven aanbieden. Ander voordeel is dat wij rechtstreeks de juiste bestanden aan kunnen leveren en je hier verder geen omkijken naar hebt.

Toe aan een nieuw huisstijl ontwerp en benieuwd naar de kosten? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek.

e-mail bellen